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Boost Immunity and Cut Cancer and Heart Disease Risk through Diet
식사를 통해서 면역성은 높히고 암과 심장질환 위험은 줄이자.
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Eating well doesn't just mean cutting down on McDonald's and KFC. It also means eating food that's genuinely good for you. Unfortunately, this has been made difficult by food manufacturers who are trying to promote everything as being healthy. These days it's not uncommon to see "Low Fat!" or "No High-Fructose Corn Syrup!" labels on junk foods.
잘 먹는다는 것은 단지 맥도날드 (음식)이나 KFC (음식)을 줄인다는 것을 의미하지 않는다. 이는 당신에게 정말로 좋은 음식을 먹는다는 의미이다. 불행하게도, 모든 식용품이 건강에 도움이 된다고 모든 것을 장려하려는 식품 제조회사들이 이일을 어렵게 하였다. 오늘날에도 정크 푸드에 "저염분" 또는 "高 과당 옥수수 시럽 불용"표지가 부착된 식품을 흔하게 본다.
So to cut through the confusion, here are ten foods that you can eat confidently, knowing they're truly worth their weight in nutritional value.
그래서 그혼란을 불식하게 위해서 여기에 영양가에서 충분히 값어치가 있는 것을 앎으로 당신이 안심하고 먹을 수 있는 음식 열가지를 제시한다.
1. Spinach (시금치)
Instead of putting lettuce on your cheeseburger, opt for spinach instead. Spinach is arguably the healthiest food available today. It's high in niacin, zinc, dietary fiber, protein, vitamin A, vitamin C, vitamin E, vitamin K, thiamin, riboflavin, vitamin B6, folate, calcium, and iron. To keep spinach's nutritional value, eat it raw.
치즈버거에 상추 대신, 시금치를 넣어라. 현재 충분히 주장할만한 가장 좋은 건강식 음식이다. 시금치에는 고단위의 니아신, 아연, 식이섬유, 흰자질, 비타민 A, C, E, K, 티아민, 리보폴라빈, 비타민 B6, 엽산염, 칼시움, 그리고 철분등이 포함되어 있다. 시금치의 영양분을 유지하기 위해서, 생 것으로 먹어라.
2. Red Beets (빨간 무우?)
Often referred to as "red spinach" by nutritionists, red beets are the most common type of beet and are loaded with nutritional value. Eat red beets for vitamin A, vitamin C, vitamin B, vitamin E, vitamin K, potassium, folic acid, manganese, calcium, iron, magnesium, selenium, and zinc. Red beets have been linked to liver health, low blood pressure, and pregnancy health.
영양사들이 종종 "빨간 시금치"라고도 하는, 이 레드 비트는 무우의 일종으로 영양가가 높다. 비타민 A, C, B, E, K, 포타슘, 엽산, 망간, 칼시움, 철, 막네슘, 셀레늄, 그리고 아연등을 섭취하기 위해서
이레드 비트를 생으로 먹어라. 이것은 간의 건강, 저혈압, 또 임신 건강과 연결되어 있다.
3. Cinnamon (계피)
Cinnamon is associated with sweets, so many people don't associate it with health benefits. This is a tremendous mistake. Cinnamon is rich in vitamin A, vitamin C, vitamin E, niacin, magnesium, phosphorus, calcium, and potassium. It's also believed to help cure a wide range of maladies, including common colds, digestion problems, toothaches, and diarrhea. Cinnamon is also thought to reduce your risk of colon cancer.
계피는 단 맛때문에, 많은 사람들이 건강 혜택과는 연결하지 않는다. 이는 큰 실수이다. 계피는
비타민 A, C, E, 니아신, 마그네슘, 인, 칼슘을 많이 포함하고 있다. 이것은 또한 보통감기, 소화문제, 치통, 그리고 설사등
광범위한 질병들 치료를 돕는 것으로 믿어 진다. 또 계피는 당신의 결장암 위험을 줄여 주는 것으로 추측된다.
4. Lemons (귤)
Adding a lemon to your tea or water (or eating it raw if you can stomach it) is a tremendous health boost. Lemons are packed with vitamins. Lemons are a particularly good source of immune-boosting vitamin C. Additionally, lemons are thought to inhibit the spread of cancer.
차나 물에 레몬을 넣는 것 (또는 가능하면 귤을 생으로 먹는 것)은 굉장한 건강 증진이 된다.
귤은 비타민들로 포장되어 있다. 레몬은 특히 면역성을 증진시키는 비타민C 공급원이다.
더우기 레몬은 암의 전이를 막는 것으로 여겨진다.
5. Salmon (연어)
Fish (and salmon in particular) have incredible health benefits. The best part about salmon is its high concentrations of omega-3 fatty acids, a crucial nutrient that most Americans don't consume enough of. Omega-3s reduce your risk of heart disease, keep your blood pressure low, are good for arterial health, and keep your brain healthy.
생선 (특별히 연어)는 엄청난 건강 이득을 준다. 연어에 관한 최상의 것은, 대부분의 미국민이 충분히 섭취하지 못하고 있는 중요 영양분인 그 오메가-3 지방산이 집중되어 있다는 것이다. 오메가-3은 당신의 심장질환에의 위험을 줄여 주고 혈압을 낮춰 주며, 혈관의 건강에 좋고 두뇌를 건강하게 해준다.
6. Garlic(마늘)
Like spinach, garlic is something of a miracle food. With no fat, no cholesterol, and only four calories per clove, garlic is also rich in nutrients. Garlic produces antioxidants which are crucial for heart health. Garlic is very effective at reducing blood pressure. Garlic also reduces cholesterol and battles against digestive conditions like diarrhea and dysentery. Finally, garlic is a very potent aphrodisiac. Just make sure you use mouthwash!
시금치처럼 마늘은 경이로운 음식에 속한다. 지방질도 없고 콜레스트롤도 없으면서 한톨당 4 칼로리뿐이면서도 마늘은 풍부한 영양을 갖는다. 마늘은 심장건강에 중요한 산화방지제를 생산한다. 마늘은 콜레스테롤과 혈압을 내리는 데 아주 효과적으며 설사와 이질같은 소화 조건에 대처한다.
끝으로, 마늘은 아주 강한 성욕촉진제이다. 다만 (먹은 후) 확실히 입세척제를 사용하라.
7. Garbanzo Beans (이집트콩/병아리콩)
All beans have great health benefits, but garbanzo beans stand apart from the pack. Low in cholesterol and sodium, garbanzo beans are very high in protein, fiber, iron, magnesium, zinc, copper, folate, and manganese. They're a perfect addition to a salad and can also be mixed with rice.
모든 콩류가 큰 건강상 유익이지만, 특히 이집트콩은 그중에서도 월등하다. 콜레스테롤과 염분은 낮으면서, 이콩은 푸로틴, 심유질, 철, 마그네슘, 아연, 구리, 엽산과 망간등을 많이 포함하고 있다. 이콩은
쌀라드에 절대 첨가물이며, 쌀과도 섞을 수가 있다.
8. Watermelon (수박)
Watermelon is sweet, so many people assume that it doesn't have huge health benefits. But watermelon is actually a heavyweight in the nutrition department. It's very high in potassium and vitamin A. The downside? Watermelon derives a fair number of calories from sugar, which isn't always optimal if you're trying to watch your weight.
수박은 달다. 그래서 많은 사람들은 영양상 별 유익이 없다고 생각한다. 그러나 사실은 수박은 영양면에서
아주 중요한 것의 하나이다. 이는 포타슘과 비타민A를 많이 포함하고 있다. 부정적인 점은? 수박은 당분에서
상당량의 칼로리를 만들어 낸다. 이는 만일 당신이 체중에 신경을 쓴다면 바람직하지 않다는 점이다.
9. Sweet Potatoes (고구마)
Sweet potatoes are delicious and not nearly consumed enough by the average American. They're loaded with dietary fiber, vitamin B6, potassium, vitamin A, vitamin C, and manganese. They contain very little sodium, saturated fat, or cholesterol.
Those with poor eyesight should make a point of eating sweet potatoes. A single one contains 769% of your daily intake of vitamin A.
고구마는 맛이 있으나 평균 미국인들이 많이 소비하지 않는다. 고구마는 식용 섬유질, 비타민 B6,
포타슘, 비타민 A, C, 그리고 망간을 많이 포함하고 있다. 이것은 극히 미소량의 염분, 포화성 지방,
또는 콜레스테롤을 갖는다.
빈약한 시력을 가진 사람은 반드시 고구마를 먹어야 할 것이다. 단 한개의 고구마가 하루에 취해야할
비타민 A 의 양의 769%를 포함하고 있다.
10. Broccoli (브로콜리)
Your mother probably told you to eat your broccoli when you were a kid – and she was right. Broccoli contains protein, vitamin E, thiamin, riboflavin, pantothenic acid, calcium, iron, magnesium, phosphorus, selenium, dietary fiber, vitamin A, vitamin C, vitamin K, vitamin B6, folate, potassium, and manganese.
당신이 어렸을 때, 어머니가 브로콜리를 먹으라고 했을 것이다. 그어머니의 말이 맞다. 브로콜리는 푸로틴,
비타민 E, 티아민, 리보풀라빈, 판토텐산, 칼슘, 철, 마그네슘, 인, 셀레늄, 식용 섬유, 비타민 A, C, K, B6,
엽산, 포타슘, 그리고 망간들을 포함하고 있다.
Think of each time you eat as an opportunity to improve your health. You'll live longer, feel better, and achieve a more optimal life overall.
식사할 때마다, 당신의 건강을 증진하는 기회로 생각하라. 당신은 더 오래 살 것이고, 더 나은 느낌을 가질 것이며,
전체적으로 보다 최적한 생활을 하게 될 것이다.
And going forward, the less contact you have to have with government-directed medicine, the better!
Yours in Good Health,
Lee Bellinger, Publisher
Independent Livingand
Money, Metals, and Mining